Latte á la studenttiden

Latte á la studenttiden

Har en supernostalgisk stund. Vi hade packat ner kaffefiltren till resan i hopp om att familjerummet skulle ha en lite kokvrå. De ligger nu kvar i bilen.

Kaffe kändes lite livsnödvändigt just nu, så jag blev glad att jag hittade de två påsar nescafé jag plockat på mig i något sammanhang just med tanken att det alltid är bra med lite nödkaffe.

En mugg mjölk, ner med båda snabbkaffepåsarna och in i micron. Inte riktigt B:s baristalatte, men ganska tröstande ändå.

Jag hamnade genast i Uppsala för närmare tjugo år sedan, när jag gick på gymnasiet (Fatta att det bara är drygt tre år kvar tills jag firar 20 år från studenten😱, och då var jag ändå två år äldre än mina klasskamrater pga strulig tonåring). Detta var i alla fall standardkaffet då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *