Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Idag var en bra dag. Solen sken, snön gnistrade, barnen fick leka i parken. Det gäller att fokusera på det, istället för tvätten som inte blev tvättad, disken som inte blev diskad och huset som inte blev städat. Bloggen har inte blivit bloggad på länge, men tids nog blir det kanske tid till det också. Först ska vi överleva de tre sista veckorna innan minstingen börjar föris och livet kanske kan bli lite normalt (?) igen. Just nu handlar allt om att försöka hålla henne i en vagn eller en matstol så stor del av den vakna tiden som bara är möjligt, eftersom hon annars klättrar på allt, pillar på allt och äter på allt.
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.