Uppdatering från @alltenligta på Instagram

R.I.P. Bugaboo Buffalo Ja, min gamla slitvarg till vagn finns såklart kvar, men jag blev helt bestört över att höra att Bugaboo lägger ner tillverkningen av Buffalo till förmån för deras nya, smäckrare vagn Fox. Buffalo kommer alltid ha en särskild plats i mitt barnvagnsnördshjärta. Jag må ha varit ”otrogen” med många andra vagnar, men jag har alltid återvänt till den gamla buffeln. Min första barnvagn, som tagit mig från nybliven mamma, till småbarnsmamma, till tvåbarnsmamma. Bästa Bugaboovagnen ju, varför tog de inte bort Cam istället? #bugaboobuffalo #RIPbugaboobuffalo
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.