Dagen efter dagen

Dagen efter dagen

Då så, då var jag plötsligt ett år äldre, men inte mycket klokare.

Gårdagens firande blev lyckat. Jag fick sova alldeles själv i det här rummet:

Jag checkade in direkt efter jobbet, tog en dusch och gjorde mig i ordning. B hade lämnat över en väska med necessär och annat på jobbet, och ett par presenter i form av nya underkläder, strumpor och pyjamas.

Sedan möttes vi upp i hotellrestaurangen och avnjöt en god femrättersmiddag med vin. Varpå han gick hem och avlöste morfar med barnen, och jag gick upp på hotellrummet och sov. Klockan hade nog inte ens slagit tio.

Nu blev det ju inte en superlång ostörd sömn ändå, eftersom jag vaknade vid halv tre och hade en sömnlös timme. (Det generösa vinpaketet tog nog ut sin rätt, med alkohol som lämnade kroppen.) Sedan vaknade jag igen vid sex. För det är då L brukar vakna. Konstaterade att jag var själv, och tog ”sovmorgon” till halv åtta. Sedan var jag klarvaken.

Sms:ade B för att kolla om de vaknat. Fast mest för att kolla om de levde. Är så otroligt hönsmammig och oroar mig till och med när ungarna är själva med B.

Fick strax veta att L haft kräkfest på natten, och att något frukostsällskap inte var aktuellt. Så jag fick en hotellfrukost i ensamt majestät också. Inget jag klagade på, direkt.

Kom hem och slappade med barn och man efter att ha flanerat hemåt. Åt middag med B efter att barnen somnat. Lugn och skönt, som det anstår en dam i min ålder…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *