Nattsuddar

Nattsuddar

Haj haj! Här sitter jag klockan två på natten och glor på meningslös realityteve på TLC.

Alla sover. Bara mamman är vaken. Jag typ väntar på att min laptop ska installera färdigt sin uppdatering. (Och lite på att min mage ska lugna ner sig, eftersom jag fått skynda till badrummet ett par gånger under kvällen. Om man säger så.)

Annars då? Jag jobbar jobb och mammar barn. Vintern är på väg och jag blir så trött av mörkret. H är extra mammig. För att L är extra mammig. Och jag somnar vid nattning flera kvällar i veckan.

Tisdagen blev en lugn dag på kontoret efter att en megastor och jobbig, men spännande och intressant, grej blev inställd. Men jag fick nästan inget gjort eftersom jag nervat över den megastora och jobbiga grejen hela helgen och måndagen, och nu hade luften gått ur mig av lika stora delar lättnad och besvikelse.

Det var nog en vecka sedan jag skrev sist. Inget särskilt har hänt. Jag har haft mens och surat. Men varit väldigt kär i den här:


Den där lilla fjuniga nacken som jag får gosa in näsan i om nätterna!

Och den här:


Den där lilla människan som pratar non-stop, har en sprudlande fantasi och är så stor och så liten. Som pratade en lång stund om mammas långa skugga som nådde längst upp på väg till föris idag.

De är bara så söta! Och skitjobbiga på samma gång.

Nä, nu måste jag sova så att jag orkar mamma imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *