Veckans vardagsmat v. 44

Veckans vardagsmat v. 44

Jag hade nyss skrivit färdigt det här inlägget. Råkade komma åt något, och allt jag hade skrivit hade ersatts av ett ensamt ”L”. Jag försökte med ”ångra”-knappen utan effekt, och när jag försökte lämna utkastet för att komma tillbaka till en tidigare version var det bara borta. Försvunnet ut i cyberrymden. 

Så det får bli en kortis nu. Jag hade flikat in en del om att jag ska till barnläkaren med L i eftermiddag, eftersom hennes utslag kring munnen bara blir värre och värre. Det får bli ett annat inlägg, en annan gång.

Direkt in på veckans mat, alltså. Utgångspunkten var falukorv i kylen som behöver användas idag (det blir alltså ett avsteg från 2 fisk/2 vego-principen som gäller måndag till torsdag annars), avokado och västerbottensost hemma, och bra pris på purjolök, brysselkål och fryst torst på mataffären.

Ja, det var det, helt kort. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *