Vilket höstrusk!

Vilket höstrusk!

Idag är jag mammaledig. Tänkte ta någon promenad. Kanske levla upp till 35 i Pokémon Go (bara strax under 50 000 EXP to go). Men. Neeej.


Jag tror vi stannar inne idag. Fram till förskolehämtningen i alla fall. Tänkte plantera om några krukväxter. 

Kanske lära mig hur en går tillväga för att borra upp krokar på väggen. Ytterligare en sådan sak som jag alltid lämnat över till männen i mitt liv, precis som gräsklippning och grillning (och bilkörning, guuuu vad jag skäms över att vara kvinnan utan körkort). Men ska jag vänta tills B fixar upp våra tavlor och lampor kan jag ju få vänta tills fan avlöser mig. Han är ganska händig, min karl, även om hans mamma alltid säger att han har tummen mitt i handen. Det stämmer inte, det är bara det att han har en väääldigt långt startsträcka innan han tar itu med saker, och att han är vääääldigt noggrann med uppmätning och uppmärkning och vattenpass och besök i järnaffären för ett lååångt samtal med någon expedit om bästa sorterns skruv och plugg. Jag tänkte lite mer bara plocka upp valfri skruv ur lådan och smäcka upp tavlorna. Sån är jag. Ska bara googla upp hur en använder en skruvdragare först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *