Snart på väg hemåt igen

Snart på väg hemåt igen

Lördagen passerade förbi i ett töcken av trötthet. Tror vi tog oss ner på stan, lät H leka i lekpark på vägen, åt lunch, handlade byxor åt undertecknad,  och krånglade oss ut med stadsbussar till ett köpområde för att skaffa födelsedagspresent åt mormor. Det blev en kaffebryggare med termoskanna. Jag somnade vid nattning, vaknade till en stund senare för att slösurfa och äta upp godiset jag inte ville dela med 3-åringen, och somnade sedan om igen.

Imorse var båda ungarna vakna före 07, och jag var återigen helt färdig efter en natt på den hårda plankbädden. Så dagens tema har också varit trötthet. Vi har bara stannat inne också, eller i vart fall fram till 17-tiden, då det blev en stunds paniklek för att ingen orkade höra ungarnas gnäll, tjat, gråt och gnat i lägnheten en enda sekund till. Nu sover de båda, jag har tryckt i mig mer godis (mens, okej?) och håller på att somna på telefonen.

Imorgon blir det som fredag igen, fast reverse. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *