Veckans vardagsmat v. 40

Veckans vardagsmat v. 40

Ny vecka, och dags för ny veckomeny.

Förra veckans mat hade ju ett riktigt debacle i form av den tänkta mysmiddagen på torsdagen, där inget blev som tänkt. Resten av veckan blev dock riktigt bra, med rödbetspajen som höjdpunkt. Den blev mycket bättre dagen efter, så nästa gång gör jag den i förväg. Ugnsfisken var en god och enkel rätt som uppskattades av alla utom H (men så är det ju med det mesta), och vegocurryn var riktigt god. Halloumiskivor stekta i olivolja kan ju också vara något av det bästa som finns.

Denna vecka utgick menyn från att vi hade blomkål, dill, oliver och salladslök hemma, och att det var bra pris på blomkål (behövdes mera) och hel laxsida på affären. Here it goes:

  • Måndag: Spanakorizo
  • Tisdag: Parmesanbakad lax
  • Onsdag: Blomkålspizza enligt ett recept i en vardagsspecial från Allt om Mat. Jag har inte lyckats hitta receptet online, men återkommer med ett recept om det blir lyckat 🙂 Topping tänker jag mig mozzarella, champinjon, oliver och grillad paprika.
  • Torsdag: Laxchowder

One thought on “Veckans vardagsmat v. 40

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *