Energinivåerna på topp

Energinivåerna på topp

Ja, faktiskt mina för en gångs skull. Jag vet inte om det är hösten, att jag äter mer fisk och vego än förut, att jag håller lite koll på vad och när och hur mycket jag äter generellt (ingen diet, bara lite kontrollerat), eller att jag ser till att verkligen få en stunds rask promenad om dagen. Eller att L helt slutat amma för ett par veckor sedan, och i regel sover hela nätter i sin egen säng.  Men jag mår i alla fall jättebra just nu.

Favvolunchen just nu – bönpasta med vitlöksfräst broccoli och parmesan

Idag var jag jag igång nästan non stop från 07 till 21. Satt bara ner en stund på förmiddagen medan jag planerade veckans mat, en stund på eftermiddagen efter att L somnat för sin seneftermiddagslur och under måltiderna däremellan. 

Mängden tvätt…

Jag har plockat ur och i diskmaskinen mer än en gång, gjort frukost och plockat undan efter den, städat undan i köket, sorterat och tvättat tvätt, lagat lunch och plockat och diskat efter den, planerat veckans mat, handlat veckans mat, hämtat barn, plockat fram mellanmål till barnen och städat undan efter det, lagat middag och plockat och diskat efter den och vattnat blommor.

Och den rena tvätten från förra veckan som ingen orkat vika in…

Jag lyckades med nöd och näppe klämma in dagens inköp före hämtning, så att jag slapp släpa runt två ungar i det höststormiga vädret. Donkeyns varukorg är sämst för handling, men i monoläge med sidokorgen lyckades jag ändå få hem veckans mat.


Nu är jag redo att stupa i säng efter en stunds tevetittande. Vi har börjat kolla Designated Survivor på Netflix. Lite tillrättalagd och överdriven, med svulstig musik och karaktärer som mest håller små tal varje gång de pratar, men ändå rätt spännande.

Dagens middag – spanakorizo. Jag gjorde fetamuffins också för att jag trodde det skulle kännas torftigt med bara en ostlös ”risotto”. Det var heelt onödigt!

Spindelrädda kan sluta läsa här, för nedan syns vårt nya husdjur, som flyttat in i tvättstugan. Vi har helt enorma spindlar både ute och inne här, men jag låter dem vara. Tror att det rör sig om större husspindel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *