Planen för dagen

Planen för dagen

För er som missat det, så har det pågått ett Pokémon Go-event sedan i lördags. Det har inneburit stora bonusar för alla spelare, och – äntligen, äntligen! –möjligheten att fånga legendary pokémons.

De två som släppts lös är Articuno och Lugia, och jag släpade ut familjen igår för att fånga mig en Articuno. Men jag missade Lugia. Eventet pågår även idag, och målet är att ge släpa ut barnen i Donkeyn och vandra omkring tills jag hittar en Lugia-raid.

Bonusarna har även hjälpt till i den allmänna monsterjakten, och jag har äntligen lyckats samla ihop candies för att få ihop till både Porygon2 och Tyranitar. Plus att jag hatchade den sötaste lilla Pichun i jubileumskepsen 😀


Snart har jag alla pokémons som normalt går att fånga, och mitt intresse kommer återigen att dö ut tills det händer något nytt i spelet. 

Jag började spela förra sommaren, slutade under höst/vinter på grund av kallt och höggravid, började igen när gen2 kom, tappade intresset lite efter att jag fått de flesta av dessa också, började igen när gymsystemet gjordes om och blev roligt.

Det här eventet blir nog kulmen på intresset för denna gång, så får jag se när spelmakarna petar in något nytt om återuppväcket intresset…

Ja, sånt här kan en också ägna sig åt när en är mammaledig… Typ den enda aktiviteten som är förenlig med barnvagnspromenader, med fördelen att en når tre pokestop från stadens lekpark.

Förutom en Lugia hoppas jag på att få candy till en Ampharos idag. Happy hunting till mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *