Effektiv första halvlek

Effektiv första halvlek

Idag ska jag passa på att skriva ett peppigt och glatt inlägg innan dagen hinner ikapp mig och lämnar mig utmattad.

Jag har lekt och haft det mysigt med lillskruttan, hon har sovit middag i nästan tre timmar och jag har nästan städat klart vardagsrummet/lekrummet (plockat, dammat, dammsugit OCH torkat bort en gammal kaffefläck från under soffan, bara golvskur, dusch av dammiga krukväxter och dammsugning av soffkuddarna kvar). Ett par kaffepauser med trädgårdstidning på balkongen däremellan.

Jag har också lagat en delikat lunch till oss båda i form av bakad sötpotatis. Hon fick sin mosad med lite paprikapulver och rapsolja. Jag åt min som en bakpotatis med paprika och chiliflakes, knaperstekta rökta pancettatärningar, crème fraiche och hackad gräslök. Vi åt båda med stort nöje!

Nu är det blöjbyte och avfärd för kontoret-förskolan-rundan. 

Full pott blir betyget på första halvlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *