Bild

Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Förskolelämning på väg till jobbet idag, och första gången i bärsele på drygt ett år för lilleman. Betyget från barnet: Jättekul! Betyget från mamman: Mjo, visst känns det av att det är ett mycket tyngre barn att bära på nu (16 kg), men det gick ändå bra att gå den knappa kilometern till föris. Med lite träning och injustering av selen blir det nog bättre. Jag är helt ny på ryggbärande, så det är nog mycket en vanesak. Det som däremot är lite jobbigt är att vid bärande på ryggen hamnar den smala delen av selen över magen, och har en som jag en rätt stor och fladdrig "mammamage" så är det både obekvämt och känns lite pinsamt med valkarna som bildas på magen. #bärabarn #bärsele #toddlersele #tulatoddler
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

2 thoughts on “Uppdatering från @alltenligta på Instagram

  1. Jag köpte ett fluffskydd 😅 Av Mirinja på Facebook jättebra med vadderingen och som döljer lite. Kostade bara 147 inkl frakt och man fick välja bredd och färg. Har nämligen samma problem… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *