Jag har en sån där dag…

Jag har en sån där dag…

…då förskolan är stängd.

… då båda barnen liksom gått omlott. De har ätit, kinkat och sovit om varandra så att klockan plötsligt blivit nästan fem utan att jag har gjort annat än bara…överlevt.

…då jag medan bebisen sover och gossen tittar på teve försöker ringa ett jobbsamtal, smyger ner på nedervåningen, och genast blir påkommen av gossen, som under tiden jag försöker avsluta samtalet hittar alla sin pappas överstrykningspennor, tar av korkarna och lägger pennorna i sängen, samt går och drar igång vattenkranen för fullt i badrummet.

…då svärmor kommer på oannonserat besök mitt när jag står i smutsiga mjukisar i kaoset och matoset i köket och lagar en lunch som snart treåringen kommer att vägra äta.

… då bebisen vägrar äta en urgod barnmat med kyckling, ris och curry, och till slut äter flaska och klämmis.

…då treåringen (utöver mina mumsiga ugnsbakade rotsaker och nystekta broccolibollar) vägrar yoghurt, klämmis, maten igen (efter att ha begärt att få tillbaka den), och till slut äter klämmis.

…då jag sitter utan byxor på mig för att bebisen kräktes upp flaska och klämmis på dem, och jag bara inte orkar gå ner på nedervåningen och hämta nya.


…då jag måste avbryta bloggandet för att jag nu även blivit kräkt på benet, och jag misstänker att någon har kackat.

Vaaaar är mitt fredagsviiiin??? GAAAH!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *