Trött men flitig

Trött men flitig

Jag har varit lite frånvarande här igen. Mest för att jag varit ofantligt trött, och däckat i soffan eller vid nattning varenda kväll.

Så var fallet även ikväll, men jag vaknade till efter midnatt och satte mig för att förbereda arbetsdagen. Mina två arbetsdagar bara rinner iväg på möten och telefonsamtal, och på att planera arbetet, och ingen tid blir över till skrivjobbet. 

Eftersom jag kör förskolelämningen på väg till jobbet kommer jag inte dit förrän vid niotiden, och sedan blir det minst 1,5 timmars lunch eftersom jag möter upp B och ammar L i bilen först, alternativt att han kommer till kontoret och jag ammar där innan vi går och käkar. Sedan hemgång senast före klockan sex, så vi hinner äta middag tillsammans innan barnen ska sova.

Så jag behöver fylla upp jobbdagen hemma på kvällen. När jag inte somnar, vill säga.

Inatt är kreativiteten dock på topp, så jag kör på en timme till innan jag tar en stunds sömn innan det första mötet vid 8.30.

Det är väl detta som kallas livspusslet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *