Bild

Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Okej, jag vet jag inte är så aktiv på bloggen just nu. Det är mest allmän misär och soffsittande och amning och småförkyld och kanske mjölkallergisk bebis med dålig viktuppgång, och jag har ingen tid framför datorn och orkar inte skriva långa inlägg på min obehagliga och spruckna iphone och bilduppdateringar får bli på instagram eftersom bilduppdateringar på bloggen från telefonen blir upp och ner. (Okej, andas!) Mina avbrott i misären är de små materiella glädjeämnena som uppskattas av en pryltokig mamma. Ser ni den lilla juvelen bortom röran? Den gör mig lite glad i eländet, hur galet det än låter. #nybarnvagn #babyzenyoyo #babyzenyoyoplus
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *