Bild

Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Igår sade vi farväl till testvagnen Babyzen Yoyo+ 0+, och idag åker babyskyddsadaptrarna. Hemmavagn, kontorsvagn, restaurangvagn, hotellvagn, resevagn, sjukhusvagn, bilvagn, shoppingvagn – vi har verkligen haft användning för testvagnen under dessa veckor! Lycka till i nästa testfamilj, lilla Yoyo! Och tack @babyzenskandinavien för lånet! Det blev dock bara ett mycket kort "auf wiedersehen" till Babyzen Yoyo+ 0+ som vagn. Hos postombudet väntar nämligen vår egna nya Yoyo+! 😊Vi köpte liggdelen från @babyshopse, som hade nedsatt pris på liggdelen i alla färger utom grå och svart, och själva vagnen, en Yoyo+ 6+, från @pyretosnackan, som var en av väldigt få nätbutiker som hade kampanjen med babyskyddsadaptrar på köpet! (Svep för bilder med babyskyddsadaptrarna!)

A post shared by Allt enligt A (@alltenligta) on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *