Nervös

Nervös

Här ligger jag och sover inte när bebis sover. Orutinerat. Men jag kan inte riktigt släppa tankarna på morgondagens (dagens) vägning på BVC.

Jag hoppas ju att hon gått upp i vikt. Mycket. Men är så rädd att viktuppgången ska vara liten. Eller obefintlig. Eller…tänk om hon TAPPAT i vikt?

Jag  t r o r  ju inte det. Hon äter och verkar nöjd, har aktiva perioder då hon är vaken och verkar tillfreds, ser frisk ut, kissar mycket och bajsar var eller varannan dag. Och visst känns hon liksom lite stadigare? Men det går inte att veta innan vågen sagt sitt.

Annars har det varit lugnt här. Lillan vill vara nära för det mesta. Hon fick ett babygym med Babblarna i julklapp. Mamman är löjligt materiellt förälskad i sin julkapp. Gossen fick mutas med en pepparkaka för att ställa upp på att testa sittdelen, plus att han fick ta med sig en hink med bilar upp i vagnen.

Måste försöka sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *