Sömnlös i sängen

Sömnlös i sängen

Men alltså! Den här förbaskade sömnlösheten ger mig ingen respit. Inatt har det inte ens fungerat att hålla mig vaken sent.

Tänkte när jag somnade vid 01.30 att nu, nu skulle jag väl ändå få sova tills klockan ringer vid 06.30, förutom någon kisspaus. Eh… vaknade vid 02.25 för att kissa och hade svårt att somna om. Nu är klockan 05.45, och jag har varit vaken sedan det andra uppvaket vid 04.20.

Jag har inte ont någonstans, ingen superbesvärlig magsyra, Knyttet är lugn, mannen snarkar inte så ljudligt, jag är inte kissnödig, och har egentligen inga tankar som ligger och maler och försvårar insomning. Jag är bara vaken. Men för trött för att gå upp och göra någon nytta.

Och sen gick internet sönder, så jag gick ändå upp och vek hela det stora berget ren tvätt. Att vika lakan är bland det värsta jag vet – dessa förbaskade kanter som bara vill krulla sig, och inte bli perfekt platta, och bökigheten i hela företaget när en bara mäter 163 cm ovanför marken. Nu är klockan halv nio, jag har vikt lakan och sovit i tre timmar inatt, och jag är trött och irriterad och ytterst gravid och ska snart iväg för inskolning och jobb.

Tur att B håller på att fixa kaffe!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *