9 dagar kvar till BF (och håll dig nu kvar därinne lite till!)

9 dagar kvar till BF (och håll dig nu kvar därinne lite till!)

Mmmm… då var det formellt sett måndag, och räknaren i gravidappen säger att det nu bara är 9 dagar kvar till BF. Ensiffrigt!

Jag hoppas ju som bekant hinna med jobb och inskolning nu under veckan som kommer, så jag hoppas verkligen att Knyttet håller sig på plats till i vart fall fredag kväll. Att det varit snöstorm här hela dagen gör också att jag verkligen inte hoppas att Knyttet vill komma just nu.

89e2fb87-76df-4931-9650-93a9ae7e6202

Såhär har det sett ut utanför vårt fönster ikväll (gatubilden nedan är dock från en kväll för någon vecka sedan när jag gick hemåt från jobbet). Plötsliga snöfall med stark vind brukar generellt innebära dålig framkomlighet på motorvägen in mot stan och DS, p.g.a. drivbildning.

Vi har hållit oss inomhus, och försökt bli av med de sista flyttkartongerna, men det går segt. Adventspyntet får vänta tills imorgon.

Idag ska H vara sin sista dag på gamla förskolan, och det känns vemodigt och sorgset. Men vi ser samtidigt fram emot att få komma till den nya förskolan imorgon.

Klockan är sent, jag har just duschat och hoppas nu få sova fram till klockan ringer. Och jag kunde klämma några droppar mjölk ur mina bröst när jag duschade! De har ömmat några dagar, så jag var tvungen att testa, och visst har de börjat producera mjölk till Knyttet! Det börjar närma sig nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *