Babyboxar

Babyboxar

Första graviditeten beställde jag babyboxar och andra giveaways för gravida för glatta livet redan från vecka 20 och framåt. Hade en dedikerad byrålåda med alla obekanta och spännande babysaker, som jag gick och plockade med ibland.

Engagemanget har inte varit lika stort, men tre olika babyboxar har jag sent omsider lyckats inkassera även denna graviditet, från Apotek Hjärtat, Lloyds Apotek och Babyproffsen/Pampers.

Jag har fått skippa Apoteksgruppen och Libero, för vare sig det förstnämnda, eller Ica Maxi, som är enda utlämningsställe för det senare, finns inom rimligt avstånd härifrån. Liberos box fick vi dock på BB förra gången, så förhoppningsvis finns den på DS även denna gång.

Det här blev bytet denna gång:

e15b8749-3452-4eae-8cda-c9b1e695b625

Överst, innehållet i boxen från Babyproffsen: ett paket Pampers, ett paket wipes, en haklapp från Trygg-Hansa och prover på tvättmedel och sådana där suga-upp-färg-i-tvättmaskinen-lappar. Det var en liten svart barnvagnsring från AddBaby också, men den lade H rabarber på. Plus prover från Weleda, som åkte i sopen p.g.a. rött ljus i Testfaktas test av barnhygienprodukter, och ett gäng rabattkuponger och en informationsfolder från Alvedon. Inte jättespännande, men ett helt paket blöjor är såklart välkommet.

Nedanför innehållet från Lloyds apoteks box: ett paket wipes, öronproppar, en liten tub barntandkräm, ett knallrosa glittrigt nagellack (!), en liten tub kräm (för blöjrumpor, gissar jag), ett prov på SB12 munvatten och återigen tvättmaskinslappar. Även här var det prover från Weleda som åkte i sopen, rabattkuponger och en broschyr från Alvedon.

Stora bilden är boxen från Apotek Hjärtat, och årets vinnare i mina ögon: wipes, en liten bok om babyvård, bomullstops för baby, stort plåster (för navelstump?), tröstisar, napp från Tommee Tippee, prover från Sophie le giraffe, Medela, Multimam och Windi pysventil, en liten tub Bepanthen och en liten barnvagnsleksak.

En del bra-att-ha-saker, även om de riktiga fullträffarna från förra gången saknas: Liberoboxens söta barnvagnsleksak från Playgro, och en Medela Calma nappflasksnapp, som kanske var i Apoteksgruppens box?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *