Vattkoppor, fjärde dagen

Vattkoppor, fjärde dagen

Prickarna hopar sig på min lille skrutt. Det dyker upp fler och fler, och de allra flesta på riktigt jobbiga områden som rumpa, pung och snopp samt i hårbotten och på fötterna.

Inatt sov vi inte mycket, för han låg och sparkade och spjärnade och slängde sig natten igenom, och vaknade flera gånger och ville ha ny blöja. Han gick inte att övertyga om att det inte var något bajs, och blev helt otröstlig när ett blöjbyte sedan inte hjälpte.

Jag, som redan sover dåligt på grund av att magen är i vägen och måste kissa minst två gånger per natt, fick verkligen knappt en blund i ögonen. Framför allt eftersom H de stunder han sov gjorde det så oroligt att min mage ständigt blev sparkad, klämd eller slängd på. Och sedan har Knyttet varit ovanligt lugn hela dagen, vilket så klart oroat mig. Just nu är hen dock mycket vaken, så det är nog ingen fara.

d69124bd-ec2a-432b-a0f0-a38cf9eeb862

Under dagen har H ändå varit vid gott mod större delen av tiden, även om det såklart märks att han störs av kopporna. På eftermiddagen vägrade han att sova middag, så vi gick ut och lekte istället. Han är så fin, min lilleman! Hur nöjd som helst över att få sparka lite boll i trädgården, och gräva lite med en spade på stranden.

Han ville inte äta middag, men somnade ändå rätt snabbt efter ett bad. Tyvärr var det en kortvarig vila, för nu har han gråtit i tjugo minuter medan B har försökt trösta. Jag ska strax gå ner för kvällen också, och hoppas på att vi båda ska kunna få lite sömn inatt.

Imorgon ska jag iväg tidigt för att packa ihop kontoret inför flytt på tisdag. B kan inte vara hemma hela dagen, så vi får skiftvabba och försöka få morgondagen (och resten av veckan) att fungera någorlunda ändå.

H har fått ett gäng nya prickar idag igen, som ännu är som små finnar, men kommer att bli kommande dagars gissel. Ännu syns ingen direkt bättring av den första omgången, heller, så det blir nog ingen rolig vecka för någon.

Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas få någon sömn, eftersom jag är den som vakar om nätterna (B vaknar i regel knappt oavsett vad H tar sig för om natten), och jag inte heller kan sova middag om nu inte H gör det. Tyvärr verkar han redan i vanliga fall försöka göra sig av med dagsvilan, och nu när han är sjuk är det stört omöjligt att få honom att komma till ro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *