Boar och gör plats för Knyttet

Boar och gör plats för Knyttet

Nästan fem månader efter flytten kan jag idag äntligen säga att jag har ett vardagsrum. Lite sladdar som ska kopplas in, tavlor och en gardin hängas upp, men annars är det klart!

9355c098-fcaa-4aff-ad71-0a8cba0a16f0

Krukväxterna har stått och försmäktat i garaget sedan flytten, men kommer förhoppningsvis att pigga på sig nu när de fått komma in. På andra sidan av den öppna spisen ligger H:s lekrum, där det också bara fattas en  taklampa och en gardin. Det tar sig, minsann!

Borta vid fönstret har jag ställt upp Knyttets dagbädd, en Inovi Cocoon. Den kommer även att fungera som resesäng, eftersom den går att fälla ihop och stoppa i en medföljande väska. Enligt bruksanvisningen kan den då tas som handbagage på flyg, men det har jag inte kontrollmätt. Jag köpte den för att ha på övervåningen under dagtid, eftersom Knyttet föds när det kommer att vara snö och slask därför inte fungerar att ha barnvagnen i köket och vardagsrummet.

c604adf6-2171-482d-a8f8-9df5e3cd6231

Blivande storebror och pappan har varit iväg hos nästangrannarna på middag, medan jag stannat hemma och pysslat. Boandet har börjat kännas viktigt och brådskande, och jag håller på att skapa plats för Knyttet både rent fysiskt i vårt hem, men kanske framförallt i mitt sinne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *