Ont i brösten!

Ont i brösten!

Ytterligare en gravidkrämpa har dykt upp under de senaste dagarna – brösten är jätteömma och framför allt det ena har jag riktigt onda typ … stickningar i.

Det ringrostiga mjölkmaskineriet har nog börjat dra igång så sakteliga, även om jag inte läckt en droppe ännu.

När H hade ett av sina trotssammanbrott häromkvällen och bara skrek fick jag plötsligt superduperont i mitt vänstra bröst, med känslan av en hårstråtunn glödgad ståltråd som kördes in genom bröstvårtan och in igenom hela bröstet. Den smärtan kommer och går hela tiden nu, och när jag är utomhus får jag ont i hela brösten så fort det är lite kyligt.

Tänk att jag ska få amma en liten igen alldeles snart! Som jag förresten konstigt nog plötsligt har börjat tänka på som en liten kille. De senaste dagarna har tankarna genast blivit ”nu är han vaken” när det börjar röra sig i magen, fast jag sedan ultraljudet tror lite mer på en tjej med hänsyn till storlek och det där eventuella ”hon” som slank ur ultraljudsbarnmorskan. Vem är det som gömmer sig därinne egentligen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *