Oinspirerad

Oinspirerad

Nä, jag orkar banne mig inte skriva just någonting idag heller.

Jag mår nog rätt bra, egentligen. Är lite sådär dåligt-samvete-framkallande lättad över att slippa oroa mig över Tjockis-katten och hans föroreningar mera, och att ett bekymmer försvunnit från den digra listan över vad jag har att hantera just nu. Sorg och dåligt samvete kan ju ändå förläggas på framtiden på ett annat sätt än ett sjukt djur som bajsar på golvet. Men jag känner mig ändå lite tom och oinspirerad, och har just ingenting att skriva om.

e0f171d9-91b1-434f-9459-b5e27e9bd0e4

H har varit hemma sjuk fram till och med idag, och varit helt orimlig i humöret. B har dragit det tyngsta lasset med vabbandet, och morfar ryckte också in en stund igår för att rädda upp situationen när vi päron båda hade likvärdigt viktiga möten inbokade. Idag hade jag ett inplanerat tvåtimmarsmöte på eftermiddagen, som blev till en femtimmarsmangling, och jag är rätt slut som artist nu.

Jag tycker att Knyttets rörelser har känts lite svagare i ett par dagar, men kanske inbillar jag mig. Rörelserna finns ju ändå där. H har slängt sig/satt sig rakt på magen flera gånger de senaste dagarna, och jag nojar lite över att han ska göra illa Knyttet. Just nu gör hen dock en riktig kvällsdans.

Jag ska nog bara gå och lägga mig och sova bort den här sinnesstämningen. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *