HABEGÄRET

HABEGÄRET

Vet att jag skrivit och ältat om det här med syskonvagnar en del tidigare. Att jag egentligen så gärna vill ha en Bugaboo Donkey, men inte kan eller vill lägga så mycket pengar på en till barnvagn efter att ha köpt en Bugaboo Buffalo rätt dyrt inför H:s ankomst, och hamstrat tillbehör för alldeles för många tusenlappar under de två år som gått sedan han föddes.

Att jag redan köpt Thule Urban Glide 2 för att ha någon form av syskonvagn för långpromenader, och att jag i övrigt ska försöka klara mig med ståbräda till Buffalon/Bee3, och två vagnar om det behövs när vi är två föräldrar.

Men. Ändå. HABEGÄRET PÅ DENNA!!!skarmdump-bontiskarmdump-bonti

skarmdump-bonti
Skärmdump från Bonti.se

Den är ju så snygg så jag nästan dör. Sedan skulle jag nog i och för sig inte använda den (förvisso snygga) tillhörande väskan som sidokorg, utan köpa till en vanlig sidokorg för den dagliga användningen.

Men jag älskar de cognacsfärgade detaljerna och den blåmelerade färgen. Sitter och dreglar. Känner mig som när jag var liten och satt och bläddrade i leksakskatalogerna inför julen och såg den där Barbiedockan jag bara var tvungen att ha. Hur larvigt som helst, men jag kan inte låta bli att titta en gång till. Och en gång till.

Nå ja. Vad är väl en bal på slottet…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *