Return of the fotklåda

Return of the fotklåda

Ligger och försöker sova, men det kliar så förbaskat under (främst ena) fotsulan att det är ren lögn.

Hade detta sista månaden eller så under graviditeten med H, men tänkte att jag skulle slippa denna gång eftersom jag nu till skillnad från då inte kommer att vara höggravid under högsommaren. (Minns ni sommaren 2014? Vilken hetta det var!)

Men icke. Min vän fotklådan är här igen, redan i v 31 dessutom, trots höstväder och allt. Hittade inget som lindrade förra gången, utöver möjligen att gå till sängs med strumpor som spolats i kallvatten.

Är dock inte orolig denna gång. Förra gången fick jag gå och ta blodprover för att kontrollera att det inte var hepatos (någon sorts leveråkomma som kan drabba preggon), men det var det inte. Och den här klådan är precis samma som förra gången.

Bara att härda ut således.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *