Sista biten hem

Sista biten hem

För en dryg timme sedan rullade vi av färjan i Malmö, och rullar nu upp genom Sverige.

Bilen är proppfull, och vi är trötta och slitna. Det är så skönt att inget särskilt mer står på schemat nu, utöver att boa och förbereda inför Knyttets ankomst. (Förtränger jobbhögar och kontorsflytt…)

5277fc39-a7e5-4f32-8451-cceae9947b0a

Ser fram emot att få duscha i min egen dusch och sova i min egen säng. Tänk att det alltid är så skönt att komma hem efter en resa!

Veckan som kommer blir så klart full med jobb, men också en halvdag på DS med glukosbelastning och MVC-besök efter varandra. Undrar hur alla värden ser ur efter två veckor med croissantfrukostar och läsk som middagsdryck? Blir nog lite ”avgiftning” nu, det är skrämmande hur snabbt en blir hooked och vill ha sin dagliga dos Coca Cola… Jag som i vanliga fall dricker kanske en eller två burkar läsk i månaden. Nu riktigt längtar jag dock mest efter fullkornsbröd med hyvlad ost (och grönsaker!) och riktigt, starkt svenskt bryggkaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *