Hejdå småkatterna!

Hejdå småkatterna!

Idag var det (äntligen) dags för småkillarna med de temporära namnen Bamsen och Busen att flytta hemifrån. Kattbeståndet i hemmet har krympt från sex till fyra, och med två som i princip bor utomhus är det påtagligt lugnare här hemma ikväll.

De första rapporterna från det nya hemmet (hos min kollega) är att de ätit, gått på lådan och busat, och att den befintliga katten i huset var lite avvaktande, men inte sur. Här hemma har mor och syster verkat ta frånvaron med ro, än så länge.

image

Annars lunkar det på som vanligt här, om det nu kan vara rätt uttryck för vårt generella kaos med fortsatt jobbstress, livlig tvååring, stök och smuts hemma, kattkatastrofer och en graviditet som känns tyngre och tyngre fysiskt. Och en långresa om en och en halv vecka…

Jag tror jag har utvecklat ett par små cravings också; dammsugare från konditoriet nära jobbet, och mat smaksatt med sardeller.

Idag åt vi således en gammal favorit till middag: Polpettine med salvia och sardeller, med lite färsk pasta och en enkel tomatsallad till.

Nu har jag somnat tre gånger medan jag skrivit det här, så det är lika bra att avrunda och ge upp för dagen. Jag har superont i vaderna efter flera dagars kramper på morgnarna, så jag hoppas jag slipper nu i natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *