Vårdcentralen imorgon

Vårdcentralen imorgon

Idag tog jag mig äntligen i kragen och gick och reggade mig på en vårdcentral på nya hemorten.

Jag måste kolla om jag eventuellt har urinvägsinfektion. Något knas är det med kisseriet i alla fall. Mitt kiss luktar apa, jag känner mig liksom mosig i hela nedre delen av magen, har svårt att kissa färdigt, inget riktigt tryck i strålen, och ibland känns urinröret liksom trångt. Det kan säket vara heeelt normalt och bero på hormoner och tryck från bebisen och allt sådant, men det känns som att en kolla är bra när vi snart ska ut och resa och allt.

Och – sorry for too much info här – när jag säger att kisset luktar apa så menar jag riktigt illa. Värre än när en ätit sparris. Om jag inte tvättar mig efter att jag kissat räcker det med de små kissresterna som kan finnas kvar efter torkning för att hela trosorna ska stinka sedan. Det är glammigt att vara gravid…

De vill såklart kolla en misstänkt urinvägsinfektion snarast när en är gravid, så jag skulle ringa imorgon bitti när de öppnar för en akuttid. Det där systemet hade de på min förra VC också: ”Tyvärr har vi inga tider kvar idag, och vi kan inte boka morgondagens akuttider förrän imorgon, så ring när vi öppnar”. Märkligt, tycker jag.

Jag bokade en tid nästa vecka också för att ta prover och se om jag har haft toxoplasmos. Vore ju skönt om så vore fallet, för då är det lite lättare med maten på resan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *