Vardagslunk

Vardagslunk

Måndagen har passerat igen, och här har det inte hänt något speciellt. Dagarna lunkar på som dagar plägar göra, i ett gytter av morgontoalett, jobb, förskola, middagsbestyr och sänggående.

Lördag kväll till söndag kväll hade jag 24 timmar på egen hand med min son. 3,5 av dem var vaken egentid bestående av lördagens middag efter nattning och före återuppvaknandet, samt ett par timmars hemmafix under söndagens middagsvila, som äntligen blev av efter cirka fyra timmars försök. 16-18 är väl en utmärkt tid för att sova middag?

Tur att han är söt, den lille. Idag var det äntligen förskola igen, den andra veckan efter höststarten. Han är gladast av alla för att sommarlovet är över, och springer fram och knuffar sin far och skriker ”Nej, pappa!” när det är dags för hämtning om eftermiddagarna.

På torsdag är det den stora 2-årsdagen. Vi har lyckats planera i princip ingenting ännu. Bra där! Det blir väl mest lite tårtkalas för de närmaste till helgen, och lite firande för bara oss tre på själva dagen.

Knyttet har levt om ordentligt idag, och jag blir lika förvånad varje gång det tjongar till i magen. Vad tusan, är det en bebis därinne?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *