Veckan i bilder

Veckan i bilder

Det har varit skralt med uppdateringar härinne denna vecka, med hänsyn till allmän stress, trötthet efter förra veckan och ett barn som är som en Duracell-kanin.

Hushållets katter tar en del tid också, med matning av kattungarna med diverse kattungemat, kokning av vatten och blandning av mjölkersättningspulver, ständig kontroll av Doris och Kajsa så att de inte visar tecken på sjukdom, en arg gammelkatta som kommer in ett par gånger om dygnet och äter och fräser åt kattungarna som en riktig surtant, och en stackars gammal hankatt som är helt förstörd av stress efter flytt/kattungar/vild unge och knappt törs komma in för att äta, och sedan bajsar på golvet om han är inne en längre stund. Det är mycket nu.

Men en del tillfällen till njutning har det funnits även denna vecka. Här är några.

IMG_0177

Att se hela kattfamiljen samlad och välmående igen. Lilla Kajsa Kavat får en extra snutt och tvätt hos mamma medan bröderna sover en bit bort. Ljuvligt.

IMG_0175 2

Fläskkarré och majs från grillen.

IMG_0174

Med en rostad fransk potatissallad till (plus tomater).

IMG_0181

Barnet som teatergråter över något helt orimligt, jag minns inte vad, men det var så gulligt i sin orimlighet.

IMG_0198

Barnet som springer så att allt flaxar. Håret, skjortan och de små armarna som alltid är lite ut- och uppåtsträckta när han liksom studsar fram. Cute overload.

IMG_0208

Den särdeles vackra kvällen igår, då vi åt (tyvärr äcklig prefab-mat) på kvarterskrogen. Men med det läget en vacker sommarkväll är det värt det ändå. En regnbåge och en trubadur som sjöng och spelade visor på en akustisk gitarr förgyllde måltiden. Tills han var tvungen att spela ”Flickan och kråkan” och vi båda brast ut i gråt. Damn that song, den går inte att lyssna på utan att bli helt förkrossad.

IMG_0210

Magen är stooor. Kan inte fatta att jag ser höggravid ut redan, trots fyra hela månader kvar. Så här stor var jag kanske runt vecka 30-32 förra gången. Vi har inga speglar hemma, så jag fick fånga den i köksfönstret medan jag kokade körsbärssylt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *