Gjort midsommar

Gjort midsommar

Sådärja. Då var även midsommar avklarad. Som kanske märks på tonen var jag inte direkt på humör att fira något alls.

Därför kommer det nedan exakt noll stämningsfulla bilder på blommor, lekande barn eller konstfullt arrangerade silltallrikar. Vi var hemma hos nästangrannarna hela dagen, och det var förstås trevligt som vanligt, men tämligen långtråkigt för ett trött preggo utan något gott i glaset. Tiden mellan sillunch och grillmiddag sträckte ut sig i oändlighet, och jag satt mest och gäspade. Bara sittandes rakt upp och ner på en stol större delen av tiden.

Orkade inte vara social hela tiden, men kunde ju inte heller plocka upp telefonen och verka helt osocial. Så jag satt och satt och satt. Hade nog helst bara tagit det lugnt hemma, och gått iväg och tittat på ett midsommarfirande borta vid 4H-gården med H. Kanske med en liten picknick. Sen förstår jag ju att B gärna vill umgås med folk och fira mer som vanligt, för jag är kanske inte den roligaste just nu. Precis som förra gången går jag gärna in i mig själv under graviditeten, och varken vill eller orkar bry mig särskilt mycket om omvärlden.

Barnet syntes knappt till på hela dagen, omhändertagen av 11-åriga J och ett par ungar till. Jag försökte leka med honom någon gång, men han gjorde mycket klart för mig att jag inte var välkommen att vare sig sitta på golvet bredvid honom eller låna någon av alla bilarna.

Idag är det varmt, varmt, varmt, och jag pysslar hemma, med mamma och lillebror som barnvakter. Jag svettas så att det rinner, och har svettfläckar undet tuttarna. Glamour.

Nu lite lätt matjessillslunch före middagen hos pappa. Ska försöka få ihop en veckouppdatering senare, eftersom jag hastigt och lustigt tydligen gått in i vecka 18 idag?!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *