Bara flytten kvar

Bara flytten kvar

Imorgon är sista dagen före vi får tillträde till nya huset. På måndag kommer själva flyttbilen.

Men vi kan såklart inte vänta, utan tar med oss en säng och lite smått med bilsläpet redan på fredag, och sover två nätter i nya huset i helgen istället för bland kartonger, bös och ävj i det gamla. Nya sängen är ju ifrån Mio, och med deras låånga leveranstider funkade det inte att få hem den tills på fredag. Det tar någon månad till. Två för soffan. Men köksmöblerna borde komma i början av nästa vecka i alla fall. Alltid något.

Vi har MYCKET kvar att packa, så det börjar bli skarpt läge. Och jag packade ihop själv idag istället för att packa. Jag måste ha varit mer spänd än vad jag trott över knyttet, för så fort vi kom hem i eftermiddags blev jag paniktrött och fick fruktansvärd huvudvärk. Lycklig, men helt slut som artist.

Först nu på kvällen har jag fått tummen ur, och lyckats sortera alla matvaror och slängt allt som var gammalt eller med bara lite kvar i förpackningen. Nu ska jag sova. Bara jag får in katten Doris först. Hon satt i fönstret utanför ytterdörren nyss, men när B öppnade och hon hoppade ner på förstukvisten fastnade hon med en tass i en springa i trallen. Hon skrek och skrek tills hon lyckades slita loss tassen, och sprang sedan iväg. Men nu vill hon inte komma in, för hon är övertygad om att det var husse som låg bakom den hemska attacken…

Hon verkar springa obehindrat, så hon är nog bara skrämd. Knäppa lilla djur…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *