Vad ska en tro?

Vad ska en tro?

Igår kring lunch började jag plötsligt må illa igen. Illamåendet varade sedan hela dagen, och även idag ligger det en lätt, men ihållande, känsla av illamående och lurar där i magtrakten.

Två och en halv dag helt utan symptom, när jag till och med kunnat dricka kaffe, och borsta tänderna helt utan kväljningstendenser. Och nu illamående igen. Men inga andra symtom, utöver tröttheten, som aldrig lämnat min sida. Jag har somnat före 22.00 varenda dag denna vecka, och varit helt icke-fungerade redan från tidig kväll.

Jag törs inte hoppas något, med hänsyn till den markanta förändringen över natten till i måndags. Känslan var så definitiv.

Imorgon är sista dagen på den tolfte veckan. Och nästa onsdag får jag definitivt besked om hur det ligger till. Finns kanske knyttet ändå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *