On my way home

On my way home

Sitter på bussen hemåt, efter en tjejkväll på kontoret med kollegan och en f.d. arbetskamrat från helvetet på jorden a.k.a. vår förra arbetsplats.

Vi har alla tre verkligen blomstrat efter att vi slutade där, och nu när vi umgås är det sällan vi nämner stället annat än i förbigående, eller för att kommentera den senaste personalomsättningen och förundras över att chefen där aldrig tycks inse att felet kanske inte ligger hos alla som vantrivts med att arbeta för honom…

Vi köpte hem lite käk till kontoret, och två av tre fick hålla sig helnyktra på grund av graviditet respektive bilkörning. Jag fick dock akut illamående, magknip och svettningar i slutet av måltiden och fick låsa in mig på muggen. Satt där yr och trodde jag skulle kräkas, med riktigt onda knip i magen och kallsvett som lackade. Sedan gick det över.

Hoppas att det bara var magen som reagerade på något i maten, och att inget är galet med knyttet. Jag må sitta och bräka om den dåliga tajmingen och bristen på bubbel på balkongen i sommar, men jag vill ju såklart ha knyttet hellre än allt det där andra. Kollegan blev bonusfarmor i eftermiddags, och den där bilden på nykläckt bebbe i mammans famn i förlossningssängen! Längtar så efter att uppleva det igen.

Håhå jaja, vi börjar bli gamla som avrundar tjejkvällen vid 21. Men nykterhet plus graviditet gör att jag inte direkt är i gasen sent på kvällarna. Vill bara hem och sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *