Avbruten sömn

Avbruten sömn

Det här är tydligen min nya grej. Jag somnar i soffan runt kl 20, medan B nattar. Vaknar upp och är vaken någon timme kring 00-01, och somnar sedan om igen i sängen. Fryser och huttrar på kvällen för att sedan bada i svett under natten.

Idag har jag haft en riktig fläng-dag, och kroppen har för första gången denna gång sagt ”stopp och halt, du är gravid, ta det lugnt nu!”.  Snabb promenad till bussen, lite stressat jobb på kontoret någon timme, åka iväg på möte, lite stress på kontoret med möten som gick i ett, och sedan halvspringa iväg på ytterligare ett möte, avvika från det innan det är klart för att hasta till bussen, hämta H och promenera hem. Med det enda bränslet av en ostfralla med kaffe till frukost och en halv fralla med ost och skinka på eftermiddagsmötet i kroppen, efter att lunchen fått prioriteras bort.

Sista biten hem, när klockan var efter 17, var jag så slut att jag knappt orkade knuffa vagnen uppför de sista backarna. Hade en obehaglig känsla av typ… utmattning i svanskotan, och var helt färdig. Hetsåt FYRA rostade brödskivor med marmelad och ost. (Hej, nyttig kosthållning!) Sedan halvlåg jag i soffan och lät H kolla på diverse fordon på YouTube.

image

Vi åt pannbiffsrester till middag och sen sov jag. The end.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *