Händelserik helg…

Händelserik helg…

Jag är vanligen hyfsat flitig med att använda mobilkameran, för att fånga allt roligt och gulligt H har för sig, och rent allmänt bilddokumentera vår vardag.

Helgens bildskörd blev dock inte mycket att hurra för. Ett antal bilder tagna i vår säng under söndagen. H som sover. Jag som sitter och håller på att förgås av snorighet. Och en enda söt bild på en nyvaken H som fått fatt i sin fars glasögon när han kom hem. Det var inte första gången han snodde åt sig dem. Nej, det är en hobby han haft sedan gammalt. Men igår satte han för första gången på sig dem istället för att bara gnaga på skalmarna och slicka på glaset. Och försökte sätta dem på sin mammas ansikte också. Alltsammans var hejdlöst kul, tydligen.

I bakgrunden syns våra ursnygga tapeter, gulsvampat à la 90-tal, kompletta med flottfläckar på grund av avsaknad av huvudgavel, och en läcker lucka in till kattvinden bakom. Bedroom, I will NOT miss you!

9761905B-AB00-44F8-B1F8-84F54553C858

I lördags bajsade han också på pottan i sällskap av sin far första gången. B blev ypperligt stolt, och nu har H bajsat på pottan hela tre gånger. Tack och lov avhöll vi oss båda två från fotografera tilldragelsen denna gång, också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *