Upp som en sol och ner som en pannkaka

Upp som en sol och ner som en pannkaka

image

Började dagen uppstyrd med klackaskor och smink och allt, för att se representabel ut på mingellunch med yrkeskåren i staden.

Slutar dagen som ett snorigt vrak. Inget blev heller bättre av att jag somnade under nattningen och blev väckt av sambon typ två timmar senare. När jag somnat så hårt att den plötsliga förnimmelsen av att någon stod böjd över mig fick mig att skrika rakt ut och hoppa en halvmeter upp i luften. Alla system i kroppen bara rusade i en halvtimme efteråt. Sen blev jag trött igen och vill nu bara sova kudden.

Imorgon ska vi på kalas. Det roliga i det förtas av:

  1. jag är förkyld,
  2. jag vill egentligen inte lämna bort lilleman över natten, och missa en hel helg med honom,
  3. jag vill börja fixa inför flytten, och inte missa en hel helg att göra det,
  4. mensen är nu snart en hel vecka sen, och jag vet inte om jag borde a) ta ett gravtest snarast, eller b) vänta med det tills på söndag så att jag lyckligt ovetande kan dricka lite vin till middagen imorgon istället för att behöva outa en eventuell graviditet i typ v 4-5 till ett sällskap som inte är de närmaste närmaste (det är inte ett sällskap där en kan vara helnykter utan en riktigt bra bortförklaring, om en säger så).

Hela tillställningen ställdes in när B fick halsböld förra gången vi skulle träffa samma folk, och nu är alltså ersättningstillfället imorgon. Känns alltså inte som något vi kan avboka (igen), hur opepp jag än är.

Jag känner mig för övrigt inte ett dugg gravid, så jag borde kanske ta ett test och få det överstökat, det är förmodligen bara något annat tjall i kroppen som orsakade den skippade mensen. Eller…? Det känns som att jag ska få mens närsomhelst. Men det gjorde det i och för sig under graviditeten med H också… Either way ska jag i alla fall veta innan helgen är slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *