Stoppa pressarna! (Du vet att du är småbarnsförälder)

Stoppa pressarna! (Du vet att du är småbarnsförälder)

Det har just hänt något STORT här hemma. Mitt geni till barn har just suttit på pottan för första gången.

Jag fick ett infall efter att ha tagit av kissblöjan från förskolan, när jag såg pottan stående under skötbordet. Då jag frågade H om han ville sitta på pottan, och fick en nick till svar. Jag förklarade att han fick kissa och bajsa där om han ville (och demonstrerade med några ljudeffekter).

Och medan vi läste boken ”Toto maskerad” en, två, fem gånger så hade det lilla underbarnet presterat TVÅ fina små bajskorvar OCH en liten skvätt kiss!!! (Bara den lilla rösten med bättre vetande i mitt huvud hindrade mig från att fotografera miraklet och sprida bilden till hela tjocka släkten och alla vänner.)

Jag gjorde en stor grej av det hela inför H och berömde det fina bajset och visade hela nedspolningsprocessen och vinkade hejdå till bajset.

Du vet att du är småbarnsförälder när du berömmer någons avföring och bejublar den som presterat den, och sedan vinkar hejdå till bajset som vore det en kär vän…

2 thoughts on “Stoppa pressarna! (Du vet att du är småbarnsförälder)

  1. Vi hade också första bajset på pottan igår, för Wilfred sedan han var bebis. Det var stort! Vi hann tyvärr aldrig ens bli glada innan han hällde ut hela pottinnehållet på golvet och trampade i det. Så kan det gå!

    1. Nej, men så dråpligt! Jag gissar att det var lätt att hålla sig för skratt då, men såhär i efterhand låter det ju rätt komiskt. Eller så är det bara jag som har väldig låg humor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *