Morgonfriden över

Morgonfriden över

H har aldrig varit särskilt morgonpigg. Som bebis kunde han sova halva förmiddagen, och senare har han i regel sovit till efter kl 08.

De senaste veckorna har han dock börjat vakna vid 06 eller 07. Idag var det 06 som gällde, och vid 06.40 blev jag tvungen att gå ner på nedervåningen med honom, där jag legat utslagen på soffan den senaste timmen och försökt hålla telningen sysselsatt med barnsånger på YouTube.

Pappan har inte behagat vakna ännu, så det faller väl på min lott att sätta fram lite frukost också. Trött!

I fredags när vi åt frukost satt jag och bara beundrade ungens gullighet. Vet inte om det är helt normalt, men jag kan ibland bara sitta och förundras över att jag skapat världens sötaste barn (obs, medveten om att jag är väldigt partisk här). Så jag råkade säga ”Hur kan du vara så söt?”. Varpå barnet sträckte ut ett knubbigt litet finger, pekade, och sa ”pappa!” Hrrm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *