Husägare, va!

Husägare, va!

Det gick vägen! Strax efter lunch stod det klart att vår siste motståndare kastade in handduken, och vi stod kvar som segrare i det som känts som det segaste budgivningskriget i världshistorien.

Klockan fem i eftermiddags träffade vi säljarna och skrev under alla papper, och saken var slutligen avgjord. Vi flyttar in i slutet av maj, och påbörjar vårt nya liv. Blir vuxna på riktigt, i eget hus.

Det har inte riktigt sjunkit in ännu, men jag är så glad. Vi byter grannutsikt nära storstan mot sjöutsikt mitt i småstan. Nyklassicistiskt 30-talsruckel mot helrenoverat modernt 60-tal. Brunt trä mot rött tegel.

Tyvärr har jag inga bilder ännu, för jag gissar att jag skulle bryta mot allehanda upphovsrättsregler om jag lade upp mäklarbilderna på bloggen. Men det kommer så klart framöver!

2 thoughts on “Husägare, va!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *