Cirkusdag

Cirkusdag

Den här fredagen har varit rätt hektisk. Början var rätt dålig, eftersom jag stängde av alarmet vid 05.45 och vaknade igen först 06.23, sju minuter innan jag egentligen skulle ha lämnat huset.

Direkt när jag till slut vaknade (och insåg att min högst välbehövliga hårtvätt inte skulle bli av den här morgonen heller) satte sig den lilla människan upp i sängen bredvid mig och proklamerade ”DUHDUH!”. Nåväl, ta en tutte då (men-snälla-snälla-skynda-på-och-somna om-snabbt). Det gick såklart sisådär, och jag fick ha honom springande runt benen under min komprimerade morgonrutin, för att sedan behöva lämna honom gråtande.

Hann fram till kontoret en liten stund innan mitt 09.00-möte, och tänkte hälla i mig en kaffe. Men då dök kunderna upp. Drygt en kvart för tidigt. Jag hade en fruktansvärd huvudvärk, och gjorde mitt bästa för att bli av med dem så snabbt som möjligt. Jag HATAR när folk dyker upp för tidigt – det är tio gånger värre än när folk kommer försent!

Efter att ha skjutsat iväg kunderna, och morgonfikat avklarats, gick förmiddagen i rasande fart. Mitt i lunchen kom våra nya datorer: sprillans nya fläskiga 27-tums iMacs. Men sedan kom kl. 13.30-kunderna 13.12, 14.00-kunderna 13.47, och 14.30 kunderna 14.20. Och en helt oanmäld kund kom och lämnade handlingar 14.10. Så jag hann nätt och jämt plocka ur min dator ur förpackningen innan jag var tvungen att ge mig iväg för förskolehämtning. Så surt!

Jag och H körde vår vanliga eftermiddagsrutin. B nattade när han kom hem, och jag lagade middag i form av kycklingköttbullar smaksatta med soltorkad tomat, basilika och vitlök, med tomatsallad och stekt halloumi. H hade satt i sig nio majsplättar med lingonsylt och två bananer efter hämtning, så det kändes inte fel att lägga honom före middagen

Vi åt, drack en flaska vin. Och öppnade en flaska bubbel efteråt,  för första gången på länge, som in the good old days. Efter denna helg börjar våra nya framtidsplaner förhoppningsvis ta form…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *