En omvälvande söndag

En omvälvande söndag

Igår stod inte mycket på agendan, till att börja med. B skulle på återbesök på KS för att kolla så att halsbölden hade åtgärdats tillräckligt dagen innan. Det hade den, och han behöver bara äta lite smärtstillande och en antibiotikakur, så ska det vara färdigt sedan.

Vi åkte sedan hem till farmor (B:s mamma alltså) för att äta middag och prata lite. Och det blev ett omvälvande samtal, som ställde mycket i våra liv på ända. Både på gott och ont.

Det innebär att vi kanske kommer att byta bostad, och B kanske även jobb, inom kort. Känslorna är lite all over the place, kan en säga. Det är förändringar som kommer att vara delvis jobbiga i det korta loppet, men som i det långa loppet kommer att sätta oss i en på alla sätt bättre livssituation.

Något har satts i rullning, och vi vet inte riktigt hur det kommer att bli i slutändan. Men sånt är livet, det är bara att klamra sig fast och se vart det för oss. Jag vet bara att vi på ett eller annat sätt kommer att landa i något bra för oss alla tre. Come what may.

2 thoughts on “En omvälvande söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *