Jobbfredag

På väg till kontoret, med en liten febrig kille sovandes med sin pappa.

En försiktigt kluven känsla. Å ena sidan: stackars liten, jag vill vara hemma och krama på honom. Å andra sidan: skönt att slippa en till dag med gnällig unge som inte har vett att bara sova bort det hela.

Men skuldkänslor har jag inte. Han har det minst lika bra hemma med pappa.

Nu ska jag få en stunds sömn medan bussen tar mig till jobbet. Harrison Staffords röst strömmar ur lurarna och jag kommer att sova skönt en stund till hans soloprojekt Professor och albumet ”Madness”. Viss musik lyssnar jag på varje höst. Sådan som känns lite som en varm kram i kylan och mörkret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.