Söndagssysslor

image

Slutet på helgen spenderade vi hemma.

Vi krattade ihop all fallfrukt och slängde på komposten, medan H satt i vagnen och betraktade arbetet, och slet av sig strumpan då och då för att få lite uppmärksamhet. Det är ett väldigt roligt bus; han sitter och ser pillemarisk ut och flinar stort när vi frågar var strumpan är.

Sedan gick jag och H in medan B klippte gräset. Vi kollade på lite ”I drömmarnas trädgård” och började förbereda matlagningen. Till middag blev det fläskfilé i senaps- och grönpepparsås med hasselbackspotatis, vilket H tyckte var supergott.

Jag lagade också klart morgondagens middag, ett första försök på en minestronesoppa efter Jamie Olivers recept, som vi hittade här. Vi slänger ihop ostmuffins att ha till imorgon.

H stökade runt i köket, lärde sig klättra upp på diskmaskinsluckan, och försökte faktiskt ta ett steg! Det blev bara ett, sedan satte han sig på rumpan, men han har alltså börjat fundera på att våga släppa taget. Spännande!

Nu ska jag ta en dusch och krypa till kojs. Hoppas natten blir lugn, så jag orkar med jobbet imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.