Älskade amningskudde!

Jag har förklarat min kärlek till min Doomoo Softy amningskudde förr, men det tål att göras en sista gång (för den här amningsperioden, det blir ju förhoppningsvis fler).

Min älskade amningskudde har inte använts för amning på minst ett par månader nu. H ammar ju nästan bara i sängen nu, och de få gånger han ammar på dagtid sitter han i mitt knä. Han har inte ro att ligga på amningskudden som en liten bebis…

Detta har dock inte medfört att jag använder kudden mindre. Nej, jag har den fortfarande i knät nästan varje kväll när jag sitter i fåtöljen. Dels för att det är en mysig vana med en mjuk kudde i knät, men dels -och främst- också för att den är användbar även till annat än amning.

Till exempel som laptopstöd. Eller kattsovplats.

image

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.