Reklamationsprojektet, del 2

Så, jag lade över ansvaret på B efter mina första helt fruktlösa försök att få en ny liten plastbit till Buffalons sufflett.

Han skulle göra det redan nästa dag, men det blev inte av. Dag två var jag således lite grinig; jag hade ju en helt ny dyna och solsufflett som bara låg i hallen och väntade!

Men igår hade det äntligen hänt. B hade åkt till Big Baby i Häggvik och reklamerat sufflettfästet. Butiksbiträdet hade inledningsvis börjat gaffla om att det skulle fotograferas och mejlas till Bugaboo och sedan…kanske… Men oftast fick kunderna köpa nya sufflettfästen för ett rabatterat pris om 140 kr. WTF! I det läget började nog B utstråla så mycket ilska att biträdet dock tyckte att han ändå skulle höra med butikschefen när B sa att det här skulle lösas här och nu.

Efter mycket om och men fick B till slut ett sufflettfäste. Men regnskyddet tänkte de inte göra något åt – det var ju inte trasigt! Hmm… Det är ju en definitionsfråga. Om ett regnskydd endast med mycket möda och en kvarts slit går på vagnen, och det har sönder andra delar av vagnen efter bara några få gångers användning, samt inte går att använda alls under kalla dagar – är det då ett fungerande regnskydd? Nej, anser i alla fall jag.

Ett par timmars tid för min del för att utsättas för usel kundservice från Bugaboo, någon timmes tid för B:s del för att bli utsatt för usel kundservice hos Big Baby, bilkostnader för att åka till Häggvik.

Vagnen är hel igen, men det hela har bara lämnat en sur smak i munnen. Klart vi skulle ha köpt sufflettfästena för 170 kr från köpbarnvagn.se och sluppit all irritation, för vår egen skull och alldeles oavsett principen!

Men vi vet var vi inte köper barnvagn igen, om man säger så.

Så här fin blev i alla fall vår Buffalo när den fått sin sommarklädsel:

image    IMG_3361 IMG_3362 IMG_3365 IMG_3364

 

Bugaboo Breezy till Bugaboo Buffalo var ungefär som den till Bugaboo Bee3. Dock med fördelen att det extra meshnätet faktiskt når hela vägen runt, och så var det i samma blå färg som den övriga suffletten, medan det till Bee3 Van Gogh hade svart nät. Dynan är precis likadan som den vi hade, utöver färgen då.

Vagnen känns så fin och somrig nu!

One thought on “Reklamationsprojektet, del 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.