Separationsångest

H lider av svår separationsångest just nu. Så fort jag lämnar rummet – eller bara går lite längre bort i samma rum, för den delen- så utstöter gossebarnet ett gällt tjut som övergår i helt otröstelig skrikgråt. Han gråter lite när B går ut ur rummet också. Och andra personer han tycker om, med.

Men inte som när MAMMA försvinner utom synhåll. Då gråts det hejvilt tills hon kommer tillbaka. Och en stund till för säkerhets skull.

Han är också extra tuttfixerad, och vill bara somna på tutten. Alla försök att ta bort tutten måste vänta tills han somnat riktigt djupt. Annars blir det stora protester, och gud nåde den som försöker ge honom en napp istället!

Vi kom hem från vännerna igår kväll, och har haft ett ganska lojt slut på midsommarhelgen. Installerat den nya teven i vardagsrummet och satt upp den gamla i sovrummet.

H var på upptäcktsfärd i köket, och hittade citroner i kylskåpet. Mycket roligt!

IMG_3334
”Triumphantly Eating Lemon”

Han fick amerikanska pannkakor med banan och blåbärssylt och lite äggröra till lunch, när päronen åt en liten söndagsbrunch. Han fick pannkakorna i bitar att plocka i sig själv. Tur att vi har en Babybjörnsmock.

Nu är vi på väg till middag hos farmor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.