Äntligen utesäsong

Nu är vädret för fint för att sitta och blogga.

Äntligen är sommaren här, då vi öppnar bakdörren på förmiddagen och går ut. Och sedan är ute tills solen gått ner.

Igår promenerade jag med H till köpcentret några kilometer bort. Jag testade min Bugaboo Bee3 Van Gogh på långpromenad för första gången. Det gick kalasbra. Det är asfalt hela vägen, och Bee3 rullar som en dröm så länge underlaget är någorlunda plant.

H tyckte dock att värmen och solen var påfrestande, och grät istället för att sova fastän han var trött. Om jag hade ner suffletten så långt det gick, eller försökte sätta på Outlook Sleep Pod sovkokong låg han och sparkade på den, och utan sufflett eller kokong grät han för att han fick sol på sig.

Bee3 har samma problem som Babyzen Yoyo när det gäller fotstöd till små barn – det finns inget. Och sitsen är inte tillräckligt lång för att rymma utsträckta bebisben. Så fötterna sticker ut. Eftersom sitsen på Bee3 är vändbar och jag kör med den bakåtvänd hittade H sin egen lösning: han sätter fötterna på handtagets sidor.

IMG_3235

Till slut somnade han med kokongen på, och en liten fot utanför.

På kvällen fick han somna i Bee3 medan föräldrarna satt ute sent och åt grillat.  Den har fördelen gentemot Buffalon att den går ut genom altandörren på baksidan, och inte behöver krånglas runt huset.

Imorse gick vi ut och fikade och lekte i gräset direkt efter frukost och nu sover H middag ute i Bee3.

 

IMG_3242 IMG_3239

image

Det krävdes dock en rask promenad runt kvarteret innan H sov istället för att sparka på myggnätet.

Men det går ingen nöd på oss idag. Trädgårdsfix och mer grill står på schemat senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.